BILLETTER

KJØP BILLETTER GJENNOM TICKETMASTER.NO

 

Alle ordinære billetter til OverOslo selges gjennom Ticketmaster. Det er kun mulig å kjøpe dagspass til festivalen. Torsdag, fredag og lørdag er utsolgt for ordinære billetter.

OBS: 18-års aldersgrense alle dager. Vergeordningen gjelder for barn fra 16 og oppover på onsdag og torsdag 2020. Fredag og lørdag gjelder fullstendig aldersgrense 18 år. 

 


OM UGYLDIGE BILLETTER: 

 

Vi fraråder på det sterkeste å kjøpe billetter fra andre steder. Det forekommer salg av både ugyldige og dupliserte billetter.

Publikum med ugyldige billetter vil dessverre bli avvist ved festivalens innslipp. Husk at det også er forbud mot å selge billetter videre til en høyere pris enn utsalgspris.

STORSTUA

START FESTIVALKVELDEN I STORSTUA! 

 

 

Storstua ligger midt i festivalområdet og tilbyr en perfekt ramme for vennegjengen! 
Grupper over åtte personer får eget bord som man beholder hele kvelden.
Storstua er oppvarmet og har egen bar. Gå til og fra som du ønsker.  Kort vei til alt!
I billettpakken inngår festivalbilletten og stor sommerbuffet.

 

Send oss en mail for mer info:

BOOKING@GREFSENKOLLEN.NO

OBS!

Selv om OverOslo meget sjeldent opplever at band og artister kansellerer sine spillejobber, kan det inntreffe programendringer også hos oss. 

Refusjon av kjøpte billetter skjer kun om OverOslo avlyser en hel festivaldag av andre grunner enn force majeure. Billetter refunderes ikke om en eller flere av artistene kansellerer sin opptreden. 

Vi på OverOslo er som alle andre dypt bekymret over situasjonen i landet vårt. Vi heier på alle som holder hjulene våre i gang i disse dager.

Om situasjonen vedvarer vil det selvsagt få konsekvenser for gjennomføringen av årets festival. Billettsalget er stanset, men inntil videre fortsetter planleggingen som om det blir festival. Samtidig har vi startet arbeidet med å utrede konsekvensene av en avlysning for alle involverte.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når situasjonen er mer oversiktlig.
Ta vare på hverandre!