OM OVEROSLO

OVEROSLO ER EN FESTIVALOPPLEVELSE UTENOM DET VANLIGE.

 

 

Beliggenheten på Grefsenkollen er en "headliner" i seg selv med spektakulær utsikt mot byen, sola og dine favorittartister på scenen midt i mellom.

Vi er en intim festival med begrenset publikumskapasitet, men intimt skal ikke bety trangt.
Vi vil ikke være den største festivalen i landet, men vi vil veldig gjerne være blant de beste i forhold til publikumkomfort.

 

Naturamfiet skaper en unik kontakt mellom publikum og artister – og du ser og hører godt nesten uansett hvor du sitter eller står. Det har vært noen legendariske kvelder her siden vi startet i 2011 og vi gleder oss til mange flere.


Når du har kommet deg vel opp bakken er det bare å rigge seg til i amfiet og nyte musikken mens sola sakte går ned over byen.

Vi på OverOslo er som alle andre dypt bekymret over situasjonen i landet vårt. Vi heier på alle som holder hjulene våre i gang i disse dager.

Om situasjonen vedvarer vil det selvsagt få konsekvenser for gjennomføringen av årets festival. Billettsalget er stanset, men inntil videre fortsetter planleggingen som om det blir festival. Samtidig har vi startet arbeidet med å utrede konsekvensene av en avlysning for alle involverte.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når situasjonen er mer oversiktlig.
Ta vare på hverandre!