Menu

Tidsplan torsdag

Kool & The Gang

Funklegendene fra New Jersey gjør et ytterst sjelden besøk i Norge hos oss torsdag 22. juni 2017. Det er 70 millioner solgte album siden Robert "Kool" Bell samlet troppene og lanserte Ladies Night, Celebration, Get Down On It, Jungle Boogie og en lang rekke med uimotståelige låter som totalt har innbragt dem 31 gull- og platinaplater i verdens største musikkmarked. Og det er still going strong! Det 15 mann store rytmemonsteret slippes jevnlig løs på de største festivalene i verden når det er tid for celebration. Som de ble introdusert på den gigantiske festivalen Glastonbury i England: "The ultimate partyband ever!" Kool selv står fortsatt fjellstøtt og kul i sentrum av begivenhetene sammen med tre av bandets orginalmedlemmer. Get down on it!

Tre små kinesere

Trenger du litt Hjertemedisin? Ulf Risnes og gjengen hans har kuren! Tre små kinesere har laget et stort pilleglass med tidløse perler som fortjener et liv utenfor skuffen. Sånn flaks da at bandet er i gang med fornyet styrke. Her blir det ståbass, flerstemt vokal og låter du aldri har glemt. Akkurat som det klassebildet du holder kjært.

Suzanne Vega

Legenden Suzanne Vega legger turen til toppen av Oslo! En av de mest markante kvinnestemmene åpner festivalkvelden i akustisk format, akkompagnert av Gerry Leonard, en av David Bowies foretrukne gitarister. Regn med de slitesterke klassikerne "Luca", "Marlene On The Wall" og en tidlig middag på "Toms Diner", pluss andre godlåter fra en karriere som har resultert i syv millioner solgte album og syv Grammy-nominasjoner.

Åge Aleksandersen & Sambandet

Amerika har «The Boss» . Vi har jammen noe som ligner, sånn relativt sett: Åge Aleksandersen & Sambandet. Når sjefen sjøl drar det første riffet på «Levva Livet», skal man være bra surpomp for å holde foten rolig. Åge og gjengen er tilbake i storform etter å ha fylt Royal Albert Hall med feststemte nordmenn, og nå står Grefsenkollen for tur. Sjefsrockerne fra Trøndelag fylte amfiet vårt sist de var på besøk i 2013, og nå er evigunge Åge klar for en ny runde med tunge riff og vakre ballader her oppe hos oss OverOslo. Vi sier med Åge: Varsku her!

Bo Kaspers Orkester

Vi har en ubrytelig tradisjon OverOslo: Bo Kaspers Orkester skal spille Oslo-sommeren inn hvert annet år. Så nu va' det dags igjen! Siden sist har BKO gjort akkurat det de gjør bedre enn de aller fleste: Turnert, skrevet låter og turnert enda mer. Apetitten på bandet virker ubegrenset. Slik går det når man har laget et tyvetalls ypperlige feelgood-låter og fremfører dem med like stor begeistring og kvalitet nå som da. Kjør Bosse!

 

Björn Again

Nei, det er ikke ABBA på bildet. Det er Björn Again. Som ser ut som Abba. Låter som ABBA. Benny Andersson og resten av ABBA har trykket det australske bandet til sist bryst og uttalt når de har fått spørsmål om en reunion: "Nei, ABBA kommer aldri til å stå på scenen igjen. Hør heller på Björn Again. Det er det nærmeste du kommer". Og det er nærme nok det når låtene heter Dancing Queen, Mamma Mia og Super Trouper. Bildet er forresten fra "Björn Again at Royal Albert Hall". Funker det der kommer det garantert til å funke hos oss også.

Kevzta

OverOslos egen talentjakt - Max Lovende 2017 - bringer soul, funk og veltemperert r&b til torsdagen vår: Kevzta fra Oslo vrikket seg elegant gjennom det trange nåløyet og garanterer for rastløse bein og brede smil. 

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram