Menu

Tidsplan onsdag

Greni

Øystein Greni går solo etter over 20 år som suveren maestro for et av landets mest sukssessfulle band gjennom tidene, Bigbang. Teften for de virkelige gode rockelåtene har vært kjennetegnet for Greni, nå tar han karrieren i en litt annen retning som førstesingelen Hold tydelig markerer. Hvor det ender rent musikalsk vet vi når albumet kommer våren 2017, men en ting kan man være helt sikker på når det gjelder Øystein Greni: Det blir kvalitet. Tvers gjennom.

Sondre Lerche

Ambisjonene og formatet til Sondre Lerche har alltid vært internasjonalt. Hans gitarspill og låtskriverkunst har bragt ham anerkjennelse langt utenfor grensene våre, og fra basen i New York har han utviklet et energisk og medrivende sceneuttrykk. Man kan trygt hevde: Sondre Lerche har aldri hørt og sett bedre ut på scenen enn nå. I mars kommer neste album titulert Pleasure. Det er vi helt sikre på at det blir 21. juni!

Kristian Kristensen

Noen menn som synger vakrere i landet her enn Kristian Kristensen? Neppe. Det store publikummet opplevde hans vanvittige vokalspekter da han vant Urørt-finalen i 2015 og siden har han gjort det meste riktig. Utsolgt konsert og ekstrakonsert på Rockefeller i 2016 er ikke alle norske artister forunt. Blir dette ditt første møte med Kristian Kristensen kan du gjøre deg forberedt på å bli blown away.

Highasakite

Highasakite svever i det aller øverste luftlaget av norsk musikk-liv. Kvintetten anført av Ingrid Helene Håvik har opplevd en eventyrlig start på sin karriere. Etter bare tre album er de etablert som en av få tungvekterne her hjemme som selger ut storstua Oslo Spektrum - i dette tilfellet fire måneder før tida. I vinter trekker de sørover og utover til et internasjonalt marked som vil ha mer, Highasakite er allerede en internasjonal størrelse med prestisjejobber på Roskilde og Glastonbury. Men neste sommer er det Oslo. OverOslo til og med. Highasakite headliner onsdag 21. juni.

Aurora

Foto: Tony Kearney

Aurora er norsk musikks eventyrprinsesse - i alle betydninger av navnet. Den fortsatt korte karrieren har da også vært et eventyr. Da hun besøkte OverOslo 2015 var hun fortsatt et relativt ukjent navn, men alle som har lyttet til Aurora underveis har forstått hvor dette er på vei: Scenepersonligheten og stemmen til Aurora bærer for tiden rundt kloden. Og heldigvis til OverOslo onsdag 21. juni.

Miriam Bryant

Det skal litt til å bli musikalsk allemannseie i Sverige, de har jo noen gromartister å ta av, men Miriam Bryant er rett og slett  årets navn i 2016. Den tidligere koristen til Kent har tatt steget frem til scenekanten med storm og fylt opp arenaer som er forbeholdt de aller største artistene. 35,000 opplevde showet hennes i Gøteborg sist sommer. Og funker det i Sverige, kommer det til å funke her. Bryant gjør sitt første forsøk på Norge sommeren 2017. Og det starter OverOslo!

Jo Sverre

Rindalingen Jo Sverre imponerte og sjarmerte seg gjennom det syltynne nåløyet på OverOslos egen talentjakt; Max Lovende 2017. Litt Kent, litt Coldplay, litt Sondre Justad. Men mest av alt Jo Sverre. Rindalingen Jo Sverre imponerte og sjarmerte seg gjennom det syltynne nåløyet på OverOslos egen talentjakt; Max Lovende 2017. Litt Kent, litt Coldplay, litt Sondre Justad. Men mest av alt Jo Sverre.

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!



Sosiale media

  

Instagram