Menu

Praktisk info & nyttige tips

Åpningstider: Festivalen åpner porten 16:00 onsdag til fredag og 15:00 lørdag. Portene stenger midnatt onsdag og torsdag, 01.00 natt til lørdag og søndag.

Aldersgrenser: 18-års aldersgrense alle dager. Mindreårig kan komme inn med billett i følge med en voksen ledsager. Barn inntil 3 år kommer inn gratis. En ledsager pr. mindreårige.

Parkering: Det er meget begrenset med p-plasser på Grefsenkollen. Se her for mer info.

HC: Vi har et eget HC-område på toppen av tribunen. Ledsager (fri inngang) må registeres i akkreditering-boden ved innslipp. HC-toalett ved Storstua.

Betaling: Ordinær kortbetaling over alt, kun en kontantkasse per utsalgssted. Vi tar ikke Mastercard, Diners, American Express og tilsvarende kredittkort.

Sitteplasser: Halve tribunen er åpen for ordinære gjester. Vi reserverer ikke plasser i amfiet. Vil du ha de beste plassene i lia, bør du være tidlig ute. På Torget og i Kjøkkenhagen og Humleskogen er det godt med sitteplasser. 

Klær på festival: OverOslo arrangeres utendørs - i Marka! Pakk gjerne en sekk med klær og sko deg etter forholdene. Husk at været kan endre seg utover kvelden. I Vinmarka og Storstua er det varmt, tørt og god plass.

Sanitært: Vi har to store toalettområder (se kart). Menn oppfordres til å benytte urinalområdene.

Ta IKKE med på OverOslo: Mat og drikke, stoler, paraply, selfiestang, hunder, profesjonelt kamera. Disse gjenstandene blir tatt hånd om i innslippet. Du kan ta med sitterunderlag og pledd om du vil sitte mykere i lia. 

More in this category: « Dette er OverOslo Program 2017 »
back to top

Kontakt

Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo

Mail: post@overoslo.no

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for siste nytt fra OverOslo!Sosiale media

  

Instagram